Antal: –
Du skal bruge:
- Kartofler, skåret i både eller pommes
- Rodfrugter (Gulerødder, jordskokker, løg, selleri …), skåret i passende stykker
- Mørk balsamigo eddike
- Oliven olie
Put kartofler og rodfrugter i et ildfast fad. Tilsæt olie, salt, peber, krydderier og -urter og rod godt rundt i fadet. Tilsæt nu balsamigo eddiken og rod lidt rundt igen. PAs på ikke at bruge for meget Balsamigo eddike, da det kan fjerne olien fra kartoflerne
Sæt fad nederst i ovnen
- 100 grader, varmluft (ca. 120-125 grader alm. ovn), i omkring 2 timer
- 175 grader, varmluft (ca. 195-200 grader alm. ovn), i ca. 50-55 minutter
Note: Rod igennem fadet igennem et par gange for at lade alle kartofler og rodfrugter få stegeskorpe
Velbekomme