Hjemmelavet Hyldeblomstsnaps

Antal: 1 flaskeHyldeblomst, 2 måneder
Klar efter: ca. 3 uger

Du skal bruge:

  • 12 store hyldeblomst skærme
  • 1 fl Brøndum klar snaps

Ryst skærme over vasken for at få eventuelle insekter væk, skyl endelig ikke skærmene, da en masse pollen/smag skyldes væk.

Befri hyldeblomsterne for den grønne stilk. Put blomsterne i et stort henkogningsglas og hæld snapsen på. Lad det stå i 2-4 dage og ryst glasset undervejs. Sørg ligeledes for at smage på snapsen undervejs.

Filtrér snapsen 2 gange og lad den trække yderligere 2 uger.

Jeg har endvidere forsødet hyldeblomstsnapsen med min egen hjemmelavet hyldblomstsaft (ca. 3 spsk).

– Skål

Note:

Hyldeblomsterne skal plukkes i slut juni