Hjemmelavet Hasselnødsnaps

Antal: 1 flaskeHasselnød, 4 uger
Klar efter: 3-4 måneder

Du skal bruge:

  • Friske grønne hasselnødder (30 stk. eller flere)
  • 1 fl Brøndum klar snaps

Del/flæk hasselnødder med en kniv. Er nødden frisk, kan den være lidt besværlige at dele med en kniv, men kan så “åbnes” med en tang. Er nødden mørke indeni, kan den smides væk hvis man syntes

De delte/flækkede nødder overhældes nu med en flaske Brøndum klar snaps

Lad nødderne stå og trække i 3-4 mdr. hvorefter nødderne tages op og smides væk. Snapsen skal nu filtreres igennem et rent kaffefilter. Nu er grund-snapsen klar.

Hæld grundsnaps på en flaske og tilsæt Brøndum klar snaps så farven bliver let gylden

Hasselnøddesnapsen bliver kun bedre af at stå – gerne flere år

– Skål