Skippers Pulled Pork

Antal: 4 personer

– Forberedelse, tid: 12 timer
– Tilberedning, tid: 9-12 timer

Du skal bruge:

  • Nakkefilet
  • Peber
  • Salt

Forberedelse:

  • Rens og puds nakkefilet for overflødig (!) fedt og sener og krydr med salt og peber
  • Vælg den ønskede marinade, evt. her på siden
  • Hæld 2/3 af marinaden i en stor frysepose og put nakkefileten heri. Lægges i køleskab for at trække i 10-12 timer. Vendes jævnligt

Tænd grill eller ovn på 110 grader

Læg den marinerede nakkefilet i en foliebakke og placer på grill (indirekte/cirkulær) eller nederst i ovn, og lad den stege i 9-12 timer

Når stegen er klar, rives den fra hinanden med to gafler. Hæld den resterende marinade (1/3) ned i kødet, og vend rundt.

Serveres med salat eller i en burger bolle

Velbekomme